Om jag ändå vore kläddesigner

Hej mina vänner (eller ovänner, jag vet inte om ni tycker om mig eller hatar mig, inte egentligen - jag kan bara hoppas på det bästa).
 
Jag älskar att träna, som ni kanske vet. Jag älskar träningskläder, särskilt snygga träningskläder - fröken obvious. Nej men jag älskar träningskläder med massa färg och mönster, ni vet så att en bländar alla andra på gymmet när en tränar. Så att när en springer förbi någon på sin löprunda, så måste de ha solglasögon för att inte bländas av min färggladhet. Ungefär.
 
Men om en går och letar/eller letar runt på datorn, efter snygga träningskläder så kommer en alltid över dem där träningskläderna med dem dumma och hemska citaten. Japp jag menar citaten som skriker "TRÄNINGSHETS" och "SJUKA IDEAL!!"
Om ni inte vet vad jag menar så ska jag ge er några exempel:
No Pain No Gain
 
Jag skulle personligen aldrig köpa någon av dessa (eller några liknande). För der första tycker jag citaten är väldigt dumma och lite skrattretande.
För det andra så skulle jag aldrig kunna stå för detta, dessa träningskläder och citaten på dem står ju för en hets och ett ideal som jag inte vill ta del av, jag vill helst inte ha med det att gör alls.
 
Men nu när jag är sjuk och har varit det ett par dagar så har jag legat hemma och tänkt.
Hade det inte varit helt underbart och jätte kul om det fanns som "motståndare" till det idealet?
 
Så kunde vara citat som:
"Jag tränar inte för att jag hatar min kropp, jag tränar för att jag älskar den"
"Jag tränar inte för att få en snygg kropp, jag tränar för att må bra" alternativt "Jag tränar för att bli stark inte för att du ska tycka om min rkopp".
"Tränar för att det är kul"
"Ingen fitnessmodell, men ändå stark, vältränad och hälsosam"
"Att vara hälsosam sitter inte i utseendet eller vikten"
 
Hade inte det vart jätte kul? Så om någon kläddesigner läser det här och bara "Ahaaa, det här måste vi göra", så tycker jag att det är okej att du snor min idé, så länge jag får träningskläderna gratis sen!
 
1 Lillen:

skriven

MEN AH VAD DU ÄR BRA<3

2 Sonja:

skriven

Väldigt bra inlägg jag skulle mycket mer gärna ha sånna träningskläder =)

3 M:

skriven

Mycket bra inlägg

4 Anonym:

skriven

Jag skulle köpt ;)

5 Bea:

skriven

Vilket kul inlägg =)

6 Hanna:

skriven

Grymt bra ide! Hade lugnt köpt kläder med upp byggande citat på, typ sådana som du föreslog:)

7 Anonym:

skriven

Kan du berätta hur man ska typ våga ha en pojkvän vid och efter ätstörningar. Jag har jätte svårt att öppna upp mig för människor och närkontakt är jätte läskigt... Hur gjorde du när du fick din pojkvän och sen undrar jag om ni fortfarande är tillsammans? Men jag har träffat en kille som egentligen vill att det ska bli något med. Behöver verkligen tips, så vore jätte snällt om du svarade.

8 Skogsraah ☾:

skriven

Usch, hatar sådana där citat... Ännu värre att det faktiskt finns på träningskläder. Så otroligt fel budskap!

sv: Åh :D kul att du uppskattade det!

Kommentera här: