Nu ska här falaflas!

Igår var det måndag och ny vecka! Jag började veckan med en arbetsintervju (som kändes bra). Sedan fortsatte jag med träning, ett besök i staden med mamma, hårfärgning och sedan kom min fina pojkvän hit igår kväll! 
Så en bra start, måste jag säga. 

Idag fick jag hem ett paket från gymgrossisten, så nu ska här falaflas (biffa sig fast på vegetariska) ^^ 
Jag är ju mjölkallergiker och därför har jag valt ett proteinpulver med sojaprotein. Med smak av vanilj, för att jag älskar vanilj (helt enkelt)! 

1 Sonja:

skriven

Är det helt veganskt då? Tycker det är svårt att hitta veganska proteinpulver :(

Svar: Ja det är det!
Jasmine

2 Kalle:

skriven

Kan du berätta sen om det var gott, har funderat på att köpa själv men vågar inte ifall det smakar äckligt! Fanns det fler smaker än bara vanilj?

Svar: Fanns i choklad, vanilj eller jordgubb. Inte så gott kan jag erkänna ^^
Jasmine

3 Korven:

skriven

Hoppas det funkar bra för dig nu :)

4 Jesper:

skriven

Ska du börja med fitness eller bodybuilding? Om inte så släng bort det där skräpet. Inte nyttigt på något sätt för kroppen. En vanlig människa behöver inte det där. Det är bara trendigt. Jag har en moster som håller på med fitness och hon kan inte förstå varför alla dricker sådant här för det fyller liksom ingen funktion. Och Ps! läs innehållet noga ;)

Svar: Nej det ska jag inte. Helt ärligt är det mest för att jag vill få i mig tillräckligt efter träningen, vilket jag personligen märkt att jag kan ha svårt med annars och det var därför jag tänkte testa detta nu
Jasmine

Kommentera här: