Att känna sig ensam - behövde bara skriva av mig lite.

Vissa dagar, ibland vissa perioder, så kan jag känna mig oerhört ensam.
Ibland kan jag vara runt massor av människor, men ändå känna mig ensam. Det är nog det värsta av allt, när jag känner mig ensam bland människor.
 
Ibland kommer känslan bara sådär, utan någon anledning alls - och då kan jag lättare tänka att "det är bara i mitt huvud". Jag vet att jag ibland lever kvar i det gamla. För när jag var liten hade jag under period inga direkta vänner och var alltid ensam i skolan. Jag har efter det aldrig varit den som folk vill umgås med heller, och människor har inte alltid varit så snälla mot mig. På gymnasiet var jag också mycket ensam, dels när jag var sjukskriven men även när jag var i skolan (för då hade alla andra fått nära vänner när jag varit borta från skolan)
Under tiden när jag var sjuk i ätstörningen så höll jag mig ifrån människor och ville inte bli störd i mitt sjuka.
Men det är ju inte såhär längre.
 
 
Men ibland kommer känslan för att jag faktiskt inte har jätte många jag umgås så ofta med. Jag har verkligen ingen jag känner att jag kan berätta allt för eller bara ringa när jag vill prata.
Jag känner att jag alltid har människor som gärna umgås med mig - men jag är ingens "närmaste vän", jag är ingens "första val". Om ni förstår hur jag menar.
 
Idag känner jag mig så himla ensam. Av en, egentligen, jätte dum/töntig anledning.
Det är ju valborg på torsag, och alla har planer. Ingen har frågat mig om jag vill hitta på något, och när jag har frågat har folk berättat sina planer och några har faktiskt sagt "men du kan ju också vara med om du vill".
Men då har det känts som att: 1. Det frågar dem bara för att de tycker synd om mig. 2. Dem vill ju inte ha med mig egentligen. Och då vill jag inte komma och tränga mig på.
Eftersom jag tar allting lite för hårt, så känner jag mig nu oerhört ensam och ledsen. Det är inte så kul att inte vara någons "första val".
 
Och jag behövde bara skriva av mig. Tack och hej!