Om vi står bredbent så kan vi alla ha thigh gap

Fråga:
Du som tränar mycket, har du ett thigh gap? Hur får man det i så fall?
 
Svar:
Wow, den här frågan igen? Jag har fått den ett par gånger tidigare och jag har faktiskt svarat på den gång innan. Men visst här ska ni få ett svar, igen.
Om någon som läser undrar "Men Jasmine, vad är egentligen ett thigh gap"?
Jo mina vänner, det är ett mellanrum mellan låren, alltså luft mellan låren.

Men visst jag kan förstå att thigh gap är populärt, jag menar en av mina största förebilder har ett thigh gap. Vem då undrar ni?
Jo, Svampbob, damn kolla på honom!
 
Jag har inte något thigh gap, mina lår går faktiskt ihop.
Eftersom du valde att nämna min träning förknippat med thigh gap - jag tränar INTE för att få ett thigh gap. Jag tränar av olika anledningar: det är kul, jag tycker om det, det är hälsosamt och jag tycker om att bli starkare (ett thigh gap ger inte styrka, glädje och gör dig inte hälsosamare).
 
Men jag tänkte berätta lite av det positiva jag har märkt av med att ha ett "icke-existerande thigh gap"!
- När jag springer så har jag alltid med mig en hejaklack, för mina lår går ihop och klappar för mig när jag springer. Och om en vill så kan en testa att springa i takt med musiken du lyssnar på vid träning, för då kan låren klappa i takt med musiken! *klapp klapp klapp*
 
- Om du har massa saker att hålla i, så kan du använda dig av låren och knipa saker där.
 
- Om du spelar fotboll blir det mycket svårare att skjuta en boll mellan låren på dig!
 
Men eftersom du också frågade hur en kan få ett thigh gap, så tänkte jag ge tips:
1. Du kan stå väldigt väldigt bredbent, tänkt en cowboy på en häst, härma sättet denna sitter på, fast du gör det stående. Eller tänk Lycky Luke! Quick fix, där har du thigh gap på 1 sekund!
 
2. Du kan ha en t.ex. tegelsten mellan benen och vagga runt som en anka med tegelstenen mellan låren hela tiden - tada ett thigh gap!
 
Men mitt sista mest allvarliga tips, om du tränar för att få ett thigh gap - sätt dig ner och tänk över vad du håller på med. Fundera på om du verkligen ska träna just nu, eller kanske få hälsosama tankar först.
Som jag skrivit innan, träna inte för att du hatar din kropp - träna för att du älskar din kropp.
 
Nu har jag svarat, så nu kan ni, snälla, sluta fråga om thigh gaps och liknande? Ni kommer inte få ett bättre svar än detta av mig.
Och ja, ni som inte har humor eller förstår ironi, ni ska nog inte läsa det här inlägget - bättre att ni glömmer allt ni just läste ^^
 
Tack och hej!