Morgonkex, ont i handen och film - veckan som gått.

I veckan har jag jobbat ganska mycket, och när jag inte har jobbat så har jag pluggat en del.
Därför har jag inte haft ork eller riktigt tid till att slänga ut något blogginlägg.
 
Jag jobbade som butiksdemonstratör för första gången i år (senaste gången var i december). Så det var kul, så jag stod och delade ut smakprov på "Belvitas morgonkex".
Och jag fick vara riktigt vackert gul, som en solstråle eller en påsk kyckling.
 
Jag har börjat vara med på en gruppträning, som heter kettlebell som är väldigt kul. Men i onsdags glömde jag mina träningshandskar och fick jätte äckliga blåsor på händerna, och dem sitter fortfarande kvar och gör väldigt ont.
Så har ni något tips hur en får bort detta, så kan ni väl slänga in en kommentar?
 
Igår bestämde jag mig för att bara en mys-lördag, med lite tid för mig själv. Så jag satte mig och kollade på en film, som jag har velat se väldigt länge (men det har inte blivit av innan). Jag har nämligen läst själva boken (av Boris Vian) innan. Plus att det är Michel Gondry som har regisserat filmen!
Den hette "L'écume des jours" eller den engelska titeln är "Mood indigo".
Jag tyckte den var väldigt bra/fin/sorglig. Jag grät också som en gris, för att jag är känslomässigt överdriven och alltid gråter till filmer när jag är ensam. Den är ju väldigt konstig, fast enligt mig på ett bra sätt. Men jag tror att en antingen älskar eller hatar den.
Men om ni gillar lite konstiga, fina, romantiska filmer så borde ni ta och kolla på de (om ni inte redan sett den för den är trots allt från 2013!)
 
 
1 M:

skriven

Söt du är!

2 Lillen:

skriven

DEN FILMEN VILL JA SE! =D

3 Anonym:

skriven

Förstår ingenting av den filmen.. skit konstig!

4 Jossan:

skriven

Söt du är Jasmine <3

Kommentera här: